Maatregelen wegens
het coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

MAATREGELEN WEGENS HET CORONAVIRUS

 

Ons kantoor aan de Bergstraat in Deventer is tijdelijk gesloten.

U kunt alleen op afspraak bij ons terecht.

Wij zijn wel telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer: 0570-600282 of u kunt ons mailen: info@nvbergkwartier.nl

 

Uiteraard hebben we voorzorgsmaatregelen genomen wat betreft hygiëne en veiligheid.

Er is bij ons op kantoor voldoende ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te bewegen en in gesprek te gaan. Ook kunt u bij binnenkomst uw handen desïnfecteren. Heeft u of  één van uw huisgenoten luchtwegklachten of koorts, dan vragen wij u om niet op bezoek te komen en telefonisch contact op te nemen.

Onderhoud en reparatieverzoeken

Alle reguliere onderhoudswerkzaamheden in uw woning zijn tijdelijk uitgesteld tot en met dinsdag 19 januari 2021. Alleen voor spoedreparaties kunt u contact met ons opnemen.

Werkzaamheden die buiten de woning plaatsvinden of in de algemene ruimtes gaan zoveel mogelijk door.

Onze medewerkers en onze onderhoudspartners dragen maximaal zorg voor uw en hun eigen gezondheid. Zij houden zich aan strikte veiligheids- en hygiënemaatregelen en vermijden fysiek en sociaal contact. Dat betekent ook dat zij geen koffiedrinken met huurders.

Alleen gezonde medewerkers komen bij u langs. Dat geldt ook voor partijen die voor ons de werkzaamheden uitvoeren.
Heeft u zelf of één van uw huisgenoten luchtwegklachten of koorts, geef het dan door aan ons.


Reparatieverzoek buiten kantoortijden

Heeft u een spoedreparatie, zoals bijv. lekkage, dan kunt u ons buiten kantoortijden bellen op telefoonnummer 0570-600282 en wordt u via het keuzemenu automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende onderhoudspartner.

Woninginspecties en opleveringen

Woninginspecties, opleveringen en bezichtigingen van panden gaan zoveel mogelijk door. Ook hierbij geldt: heeft u luchtwegklachten of koorts, belt u ons even, zodat wij de afspraak kunnen verzetten of naar een andere oplossing zoeken.

Tijdens de afspraken zullen onze medewerkers afstand houden en een mondkapje dragen.

 


Terug naar nieuwsoverzicht