Maatregelen wegens
het coronavirus

Maatregelen wegens coronavirus

MAATREGELEN WEGENS HET CORONAVIRUS

 

Ons kantoor aan de Bergstraat in Deventer is tijdelijk gesloten.

U kunt alleen op afspraak bij ons terecht.

Wij zijn wel telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer: 0570-600282 of u kunt ons mailen: info@nvbergkwartier.nl

 

Uiteraard hebben we voorzorgsmaatregelen genomen wat betreft hygiëne en veiligheid.

Er is bij ons op kantoor voldoende ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te bewegen en in gesprek te gaan. Ook kunt u bij binnenkomst uw handen desïnfecteren. Heeft u of  één van uw huisgenoten luchtwegklachten of koorts, dan vragen wij u om niet op bezoek te komen en telefonisch contact op te nemen.

Onderhoud en reparatieverzoeken

Alle reguliere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit geldt zowel voor werkzaamheden bij u thuis als aan de buitenzijde van de woning of in algemene ruimtes.

Voor het uitvoeren van reparaties bij u thuis, nemen onze onderhoudspartners vooraf altijd contact met u op voor het maken van een afspraak.

Werkzaamheden die buiten de woning plaatsvinden, worden vooraf gemeld.
Heeft u of een van uw huisgenoten luchtwegklachten of koorts? Geef dit aan, zodat we kunnen kijken naar een gepaste oplossing.

Wij bespreken dan samen met onze onderhoudspartners hoe we u het beste kunnen helpen.

 

Onze medewerkers en onze onderhoudspartners dragen maximaal zorg voor uw en hun eigen gezondheid. Zij houden zich aan strikte veiligheids- en hygiënemaatregelen en vermijden fysiek en sociaal contact. Dat betekent ook dat zij geen koffiedrinken met huurders.

 

Alleen gezonde medewerkers komen bij u langs. Dat geldt ook voor partijen die voor ons werkzaamheden uitvoeren.

Heeft u zelf of één van uw huisgenoten luchtwegklachten of koorts, geef het dan door aan ons.

 

De medewerkers van onze onderhoudspartners houden afstand en vragen u om niet in dezelfde ruimte te zijn bij de uitvoering van de werkzaamheden. Zij dragen bij u thuis een mondkapje.

Wij vragen ook u om afstand te bewaren.

 

Reparatieverzoek buiten kantoortijden

Heeft u een spoedreparatie, zoals bijv. lekkage, dan kunt u ons buiten kantoortijden bellen op telefoonnummer 0570-600282 en wordt u via het keuzemenu automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende onderhoudspartner.

Woninginspecties en opleveringen

Woninginspecties, opleveringen en bezichtigingen van panden gaan zoveel mogelijk door. Ook hierbij geldt: heeft u luchtwegklachten of koorts, belt u ons even, zodat wij de afspraak kunnen verzetten of naar een andere oplossing zoeken.

Tijdens de afspraken zullen onze medewerkers afstand houden en een mondkapje dragen.

 


Terug naar nieuwsoverzicht