Inschrijven
als woningzoekende

Winnaars fotowedstrijd 50 jaar NV Bergkwartier bekend

Op vrijdag 13 september worden de winnaars die deel hebben genomen aan de door het NV Bergkwartier en reclamebureau BINK inspireert uitgeschreven fotowedstrijd "Wat zie jij in historisch Deventer" bekend gemaakt. De afgelopen zomermaanden kreeg elk fotografisch talent de kans om in vijf categorieën hun beste foto via social media in te zenden. Het doel was om iedereen op een andere manier te laten kijken naar de stad Deventer.

 

Een groot deel van de inzendingen is in de maanden juli en augustus te zien geweest tijdens de expositie in de Bergkerk. Deze expositie is enorm goed bezocht. Meer dan 11.000 bezoekers hebben hier genoten van de mooie inzendingen en de prachtige Bergkerk. Aanleiding voor de fotowedstrijd is dat NV Bergkwartier, verantwoordelijk voor de restauratie van dit prachtige stadsdeel, dit jaar het 50 jarig bestaan viert. Daarnaast gaf mede-organisator BINK inspireert in de kooromgang alle bezoekers een andere, werkelijke, panoramische blik op onze mooie historische hanzestad.


Onlangs heeft een zeskoppige jury de drie beste foto’s per categorie geselecteerd en deze zullen worden onthuld tijdens de officiële prijsuitreiking bij Chez Antoinette in de Roggestraat. 

Winnende deelnemers aan de fotowedstrijd maken hierbij kans op een exclusief diner in één van de vijf toprestaurants van Deventer die een pand huren van NV Bergkwartier. Dit zijn, naast Chez Antoinette, Huis Vermeer, Het Arsenaal, Bouwkunde en The Lemon Tree.


Terug naar nieuwsoverzicht