Inschrijven
als woningzoekende

CV en mechanische ventilatie

De NV Bergkwartier heeft het onderhoud van de CV ketels van de woningen uitbesteed aan de Energiewacht Groep.

Zij zullen eenmaal per anderhalf jaar een volledige onderhoudsbeurt en inspectie uitvoeren aan de CV-ketel van uw woning.
Ook zullen zij eenmaal per 4 jaar een volledige onderhoudsbeurt en inspectie uitvoeren van de mechanische ventilatie installaties.

Energiewacht zal met de huurders een afspraak voor een inspectie inplannen. Zij zullen hiervoor eerst telefonisch contact opnemen.

Ontluchten radiatoren:
Borrelende geluiden worden meestal veroorzaakt door luchtbellen in uw verwarming. De oplossing hiervoor is het ontluchten van de radiatoren. Dit is iets waar u zelf voor moet zorgdragen.
Op de website van Energiewacht staat een instructievideo over het ontluchten van de verwarming: https://www.energiewacht.com/hoofdsite/overig/cv-ketel-bijvullen/cv-ketel-bijvullen/

CV ketel bijvullen:
Het bijvullen van de CV ketel is nodig wanneer de waterdruk te laag is. Dit kunt u zien op de meter van uw CV installatie. 
Bij een ketel met een digitaal display verschijnt op het scherm een melding dat de waterdruk te laag is.
De waterdruk moet een waarde aageven tussen 1,5 en 2 bar. 
U kunt dit probleem zelf oplossen.
Op de website van Energiewacht staat een instructievideo over het bijvullen van de verwarming: https://www.energiewacht.com/hoofdsite/overig/cv-ketel-bijvullen/cv-ketel-bijvullen/


Heeft u een storing aan uw CV Ketel, dan kunt u hiervoor rechtstreeks bellen met Energiewacht tel: 088-2008555.

Woningen die zijn aangesloten op stadsverwarming kunnen bij storing bellen met Ennatuurlijk. Op hun website vindt u meer informatie: https://ennatuurlijk.nl/contact